Hipster Pomade QrCode

 

PENGENALAN

Setiap tin/jar Hipster Pomade didatangkan dengan QRCode demi memastikan anda membeli barang yang tulen/original.

Dengan setiap pembelian, anda boleh daftarkan atas nama anda, dan anda boleh dapatkan point dengan cara yang sangat mudah.

Terdapat banyak cara untuk imbas/scan QRCode dan antaranya ialah menggunakan applikasi "qrcode reader" di telefon mudah alih anda. Selepas scan, sila buka link di Chrome ataupun Browser.

SILA TEKAN SINI untuk tutorial ringkas.

Untuk pengguna iPhone, anda boleh imbas/scan QRCode menggunakan camera dan buka link tertera di Safari ataupun Browser anda. 

Selain itu, anda boleh kumpul point di atas setiap pembelian dan anda boleh tukarkan kepada banyak hadiah menarik mengikut cara dan syarat yang telah ditetapkan. Cara untuk redeem hadiah adalah SILA TEKAN SINI

 

 

TERMA DAN SYARAT (iPhone Giveaway)

  1. Terbuka kepada suluruh rakyat Malaysia dan tiada lapisan umur
  2. Tidak dibenarkan untuk pekerja, keluarga pekerja, reseller (jika barang tersebut untuk dijual) dan sesiapa yang ada kaitan dengan operasi Hipster Pomade.
  3. Perlu memiliki bukti pembelian/ bukti anda mempunyai Hipster Pomade yang telah di scan dalam bentuk gambar atau sebagainya.
  4. Anda perlu imbas/scan dan mengisi maklumat lengkap supaya mudah untuk kami hubungi.
  5. Penyertaan setiap bulan dijangka melebihi 1,000 penyertaan dan jika jumlah penyertaan kurang, kami berhak untuk menunda ke bulan seterusnya. 
  6. Syarat ini akan berubah dari masa ke semasa tanpa notis pemberitahuan di social media atau saluran lain. Sila "bookmark" page ini jika anda ingin melihat perubah dari masa ke semasa.

 

Terima kasih atas sokongan anda kepada Hipster Pomade. Semoga dengan sokongan anda, kami lebih banyak membantu orang diluar sana untuk mendapatkan rasa Cool, Awesome dan Confident dengan Hipster Pomade.