The Hipster Pomade

 
 
 
 

Kenapa awak nampak tak bersemangat harini?
Kenapa saya nampak awak macam tak bersedia?
Kenapa awak nampak kusut harini?
Kenapa personaliti awak tidak menarik?
Perlu ke saya tegur dia?
Kenapa dia tidak menarik?
Kenapa dia tidak nampak kemas?

Soalan ni selalu bermain di fikiran orang sekeliling anda! Cuma anda je tak tahu!
• Cikgu
• Rakan Kelas
• Bos
• Rakan Sekerja
• Girlfriend
• Rakan rakan
• Ibu bapa
• Orang awam

Dengan Hipster Pomade, kita tukar semua ni menjadi STATEMENT!

Wah, harini dia nampak bersemangat sangat!
Saya kagum sebab dia bersedia untuk hari yang penting!
Saya suka dia kerana dia nampak kemas setiap hari!
Saya suka personaliti dia yang sentiasa nampak kemas!
Saya rasa macam nak tegur dia lah!
Dia sangat menarik lah!
Kenapa dia ni nampak kemas je!

 

Kenapa anda perlu pilih Hipster Pomade?

1. Stronghold
Hipster Pomade strong hold sepanjang hari, tanpa perlu di re-apply. Terbukti stronghold 12-16 jam tanpa perlu di pakai semula! Anda boleh pakai di pagi hari dan rambut masih style di malam hari.
2. Water-based
Hipster Pomade adalah waterbased (berasaskan air) yang tidak menyebabkan kepala lebih berminyak. Kulit kepala biasanya berminyak secara semula jadi, jadi bila anda guna waterbased, anda tidak akan tambah minyak atas kepala. Recomb, boleh disikat semula hanya dengan letakkan sedikit air. 

Yakin dengan Hipster Pomade

 

 

Pomade No 1 di Malaysia yang telah mendapat HALAL dari Jakim dan anda boleh menggunakan Hipster Pomade tanpa was - was. Pomade juga boleh dipakai semasa mengambil wudhuk kerana sifatnya yang waterbased. 

Hipster Pomade telah mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan selamat untuk digunakan setiap hari dan tidak mempunyai bahan kimia yang berbahaya seperti paraben dan merkuri.

 

Hipster Pomade telah dianugerahkan Sijil GMP (Good Manufacturing Practice) untuk amalan pengilangan kami yang selamat dan cemerlang.

Hipster Pomade adalah 100% produk dan buatan Malaysia. 

Banyak flavour yang sesuai

Hipster Pomade Original Line

 

 

Antara scents terawal dari Hipster Pomade. Ramai pengguna setia Hipster Pomade yang kekal dengan satu scents sahaja!

Hipster Pomade Original Line sangat sesuai untuk mereka yang mahukan rasa fresh dan sweet sepanjang hari!

Kalau pakai pada waktu pagi, confirm akan rasa fresh sepanjang hari (tapi rambut jelah yang fresh!)

Hipster Pomade SUPREME LINE

 Supreme Line ni sangat sesuai untuk orang yang selalu rushing! Boleh pilih antara dua bau yang berbeza. Kalau anda nak bau fresh dan manis, anda boleh pilih Supreme Red. Kalau anda nak bau fresh dan matang, anda boleh pilih Supreme Blue

Supreme Line punya texture lebih likat dan ianya sangat sesuai kalau korang nk pakai masa rambut tengah lembab! Dahla rushing kan, Supreme Line ni akan hold rambut korang bawah 15 minit shj!

Siapa yg suka effect messy tapi still nk nampak kemas, pilih Supreme Line sebab korang perlu letak sikit je dkt bahagian yg MESSY TAPI TAK STYLE TU!

Hipster Pomade PREMIUM LINE

 

 

Xtreme

Extreme ni punya padu, sampai Hairul Azreen pun suka guys! Ala yang hero cerita Paskal tu!
Bau Amazon Berrries sangat best dan tambahkan lagi mood Ganas dalam diri anda!
Kami tambah dengan Castor Oil lagi supaya dapat hasilkan Vitamin E untuk rambut anda!


Hero @ Hero Cool

Kalau anda nak rasa macam VIP, bau macam lelaki sejati, anda wajib pilih Hipster Pomade Hero.
Kalau pakai pergi date, event penting..FUHH confirm orang tertariklah dengan bau anda!

 

TUTORIAL MEMAKAI HIPSTER POMADE

Hipster Pomade Hero // Rambut Normal

Hipster Pomade Xtreme // Rambut Kerinting

Hipster Pomade Supreme // Rambut Lebat

Hipster Pomade Brand Ambassador 

Hairul Azreen

Fattah Amin

Testimoni

 

BERMINAT?

DAH TAK SABAR NAK JADI COOL, AWESOME DAN CONFIDENT?

Untuk pembelian atau sebarang pertanyaan dan maklumat lebih lanjut, boleh terus whatsapp staf staf kami yang mesra dan cekap. Kami sedia membantu!
Anda juga boleh terus ke website kami untuk pembelian.